prispallen


ballt va?

Imorgon ska jag äntligen träffa Linnéa E ! asså jag har inte sett henne sen midsommras, snacka om hemskt? men hon kommer iallafall hit och sover här, vi kanske drar till fyrishov och spelar lite beach. Vi får se. Men nu måste jag fixa lite annat. hej på er !

härliga bilder från beach sm

är hemma nu. det känns fett skönt. men här kommer bilderna jag lovade er !


Semi finalen, jag älskar den här bilden, den är så fin !

  


typ härligaste bilden jag sett på jävligt länge. Vårat seger bad, i spö regn, så sjukt härligt...!

regerande mästarinnor på beachvolley !

SM GULD SM GULD ! så jääävla najs ! vi är bääääst. Regerande svenska mästarinnor i beachvolley, inte dåligt hördu! Har tyvärr inga bilder från dagens spel, men mamma har, lägger upp dom när jag kommer hem.

Finalen: vi fick möta vårat andra sollentuna lag, vilket var skit kul, liksom derby i finalen, askul faktiskt. Vädret var helt åt helvete, så vi spelade grisvolley (enkel underhands serv och sen bara över med bollen, inget anfall ,ingenting) det blåste som fasiken! Men det var så sjukt coolt för det satt en speaker och kommenterade våran match i högtalare hela tiden, och sen va det jätte mycket publik också, det va så härligt. Men vi började första setet med attligga under, fan tänkte jag, men sen kom vi ikapp och vinner setet. Andre setet så ledde vi hela tiden, det var riktigt skönt, och sen när vi hade matchboll och jag skulle serva så börjar det piskregna, så jobbigt. men jag sätter serven och bollen stannar på deras sida och SM GUUUUUUULD !


VI SKA SPELA SM FINAL!

klockan två, då smäller det! Alla håller sina tummar och tår för oss, hoho, vo kommer kamma hem guldet. Och juste, det är vårat andra sollentuna lag vi möter :)

okej men återkommer sen. pusspusspusspuss!

godmorgon alla morgonpigga!

woooho jag är uppe! Alla tjejerna ska ut och springa, utom jag och Lina molin, vi orkar faktiskt inte. vi är lata haha. men jag lägger in ett par bilder från igår.



mamma och Björn tittar ut över visingsö


favrotit tjejerna


älskar dig såå mycket !

ska upp och äta frukost nu, börjar inte spela föränn sent. Anyway, måste dra nu. Bloggar ikväll, puss.

nu är vi påväg!

sitter nu i bilen. Mitt trådlösa internet funkar oväntat bra, trodde jag skulle ha nada täckning, men det funkar ju fin fint !

vi stannade nyss i nyköping för att tanka och köpa lite godis, mumsigt. Senare ska vi stanna i Jönköping för en lunchpaus, annars kör vi på bara. Har räknat med att vi kommer fram senast klockan tre. Vädret är fatiskt lite oroväckande, just nu regnar det, och enligt tidningarna så ska det regna som fasen på torsdag också, när vi ska spela slutspelet! Illa. Bloggar mer ikväll, om jag hinner...


imorgon, då jävlar!

Imorgon åker vi till Falkenberg och ska spela beach sm. ska bli så jäkla kul! även fast beachvolley är våran starkaste sida så är det ändå så himla kul. Vi är ju egentligen vanliga inomhus spelare. Men jag kommer ta med mig datorn så ni kommer hålla er uppdaterade om hur det går. Gud vad jag har längtat...!

men nu måste jag kila iväg och packa det sista. 100 spänn på att jag kommer glömma någonting, haha, Ester i ett nötskal. Men ha det så bra så länge, pusspusspuss !


få flera besökare

blev nyss medlem på några sidor som garanterade att man skulle få fler besökare, har varit medlem i ca en halv timme och jag har redan fått runt 10 besökare! vilken grej liksom. Du hittar hemsidorna under länkar, längst nere i menyn till höger.


skrikande katt

Hade som sagt satt alarmet på nio idag. Alarmet ringde nio, utmärkt tänkte jag, nu ska jag gå upp och äta en stadig frukost! men först ska jag bara ligga kvar i sängen och dra mig lite, bara fem minuter sisådär. Det gick ju åt skogen, somnade om igen så fort jag slöt ögonen. Men ibland kan det faktikst vara bra att ha en katt som skriker hela tiden, för bara en halvtimme senare vaknade jag av hennes skrik. Tack kissekatten min !

Har snackat med mamma också. Både hon och Björn är riktigt jäkla förkylda, båda har feber och mamma hade tydligen en ruskig huvudvärk. Illa. Vi får hoppas att dom inte smittar mig imorgon i bilen på väg till Falkenberg. Känner själv att jag är riktigt snorig för tillfället, fast det kan ju vara för att jag har katt hår över hela kudden och hela täcket. Jag som är allergisk också, inte bra inte bra...



kände för att lägga in en gammal bild, so here you go. Kanske ett halv år gammal. i miss you so much bästis, kom hem!

vad kan man säga?


jag är påväg uppåt! snart hör ni mitt namn bland Kenza och Blondinbella!

det här blir sista inlägget idag, måste sova nu. Jag är ju inne i att vända tillbaka dygnen, så imorgon är det klockan nio som gäller. Inte najs asså... inte najs. Men vill man vara bra så får man stå ut. Godnatt mina läsare, fortsätt drömma om mig. För det vet jag redan att ni gör!

söta barn dansar till årest sommarplåga


haha så underbart söta!
jag kan inte sluta skratta.

jag beundrar blondinbella

Det är väl ingen som har missat att blondinbella har acne? Hon säger själv att ingenting biter på hennes acne och hon har försökt med allt. Alldeles nyss läste jag ett linlägg hon hade skrivit angående sin acne. Hon hade åkt in till Borgholm och gått inne i stan helt osminkad. Tycker det var riktigt starkt av henne! Jag menar, hon ställer ju upp på bilder med fans och folk känner ju igen henne vart hon än går, och då är det extra imponerande att hon går på stan med sin acne och inte bryr sig.

Jag har själv haft problem med acne. Jag ville inte ens gå utanför dörren utan smink på mig, för utan smink kände jag mig som ett monster. Tänk vad lite finnar kan få än att må dåligt, det är ju ändå bara ett par röda prickar man har i ansiktet. who cares? Det har blivit mycker bättre nu. Nu kan jag gå ut på stan utan smink och inte vara rädd för vad folk ska tycka och tänka. Det är så himla skönt att jag kan göra allting utan smink nu...



blondinbella talar ut om sin acne för gt och expressen.
läs den, klicka på bilden för att komma till artikeln.


IKEA är inte min grej

det var faktiskt inte så mycket folk på ikea som jag trodde att det skulle vara. I vanliga fall brukar det vara fullsmockat typ överallt, speciellt i kassorna. Men det gick hyfsat snabbt, ca 2 timmar inklusive lunch på en halvtimme. jag har bara en sak att påpeka: Hur kan ikea, som är huvudcentret för möbler, ha så förbaskat goda köttbullar?! Mamma beställde in kötbullar med potatis, en mellan portion, och fick typ 15 kötbullar. Vad tror dom att vi är egentligen? några sumobrottare som kan äta hur mycket som helst...

skämt åt sido. Vi har nu köpt en hel del fina saker till lägenheter, lägger in bilder när vi har monterat och fixat i ordning. Det roligaste på hela dagen måste ha varit när vi skulle upp med ett bord, på 33 kilo, upp för trapporna i trapphuset. Jag och mamma höll på att kissa på oss av skratt, den var så tung och så jobbig att bära, vi höll säkert på i 10 minuter och provade olika tektiker att bära den.

men nu har jag lovat mor min att baka bröd. Vet inte om jag kan kalla det baka, det är ett så kallat "shake n' bake-bröd". Alltså skaka och baka på svenska, tror bara att man tillsätter vatten. Skriver mer idag om någonting intressant ploppar upp. Hej på en stund!


beach volley sm om fyra dagar

måste få tillbaka mitt dygn i rätt balans, känns inte bra, det känns inte alls bra, jag som är en natt uggla... jag trivs som bäst med att lägga mig runt två tre och sova tilllångt in på eftermiddagen. Men imorgon väcker mamma mig klockan halv tio (kill me softly!) för vi ska på ikea, förlåt, jag menar köphuset-som-det-alltid-är-mycket-folk-i. fy, finns det någon chans vi skulle kunna få gå där inne i lugn och ro? nej, jag tror inte det, inte en chans.

men nu ska jag vara så duktig att gå och borsta tänderna och lägga mig, måste som sagt vara fit for fight tills på tisdag när vi drar iväg och spelar sm! det känns viktigt för mig att satsa allt nu.


just wanted to tell you; i looove you darling!

Vet ni vad jag tycker?

jag hatar folk som ändrar på sig själv bara för att ingen annan tycker samma sak! Det är något bland det värsta jag vet. Jag menar, gillar du att klä dig i svart med nitar och lyssnar på metal, då ska du fan inte ändra dig bara för att dina kompisar har platina blont hår och lyssnar på house/techno musik. Om det nu är så att dom inte gillar dig bara för att du klär dig och lyssnar på annan musik så är dom inga riktiga kompisar. Det kan vara jävligt svårt att förstå sånt. Jag skulle aldrig bry mig om min bästa kompis gjorde någonting som andra tyckte va helmysko, liksom, hon är ju samma person innuti, right? okej, det är en annan sak om hon skulle mördat en person, men hur många gör det liksom.

Första gången jag färgade svart gick det värsta ryktet om att jag hade blivit emo och skit. Asså jag tog inte åt mig, eller visst va det lite små elakt att några kompisar trodde på det också, liksom om dom tror någonting sånt kan dom ju lika gärna fråga det rakt ut bara. Palla tro på massa rykten, nejnej, tummen ner för elaka rykten. Men det jag tänkte säga till er som tyckte jag va emo, och trodde på alla rykten, bara för jag färgar håret svart:
I DONT GIVE A FUCK!



var dig själv bara!
det var allt jag hade att säga idag, och har ni några åsikter på det här så kommentara! Eller om ni vill ta det direkt med mig så kontakta mig på [email protected]
Tack och hej!


jag vill ha en ny keps


ester har fester med sina gäster utan protester med en orkester, yo. med vad är en orkester utan todini? själva tortelinin hittar du näru fått en feeling om hiphop yoyo tiptop min favvo glass! - Av Andreas och mig, så bäst.

väldigt mycket nattbloggning

fy vad mycket jag nattbloggar nu för tiden, haha. men typ ända gången jag faktiskt orkar blogga. shame on me. Idag va jag med Wasim. Vi gjorde i princip ingenting speciellt, satt mest och snacka massa skit. med det va skit kul att träffas idag, har inte träffat honom på år och dar typ! kärlek åt dig bästis.

som ni märker har jag ändrat designen på bloggen, vad tycker ni? Jag tror jag ska ända bilden till höger, för den är inte så vacker. haha, men vi får se. Känns som om jag ändrar väldigt mycket desig här på bloggen. tror jag ska lägga ut bilder på förslag hur bloggen ska se ut. någon gång. när jag har tid. och när jag orkar. haha im the lazy one.

Fårse om jag drar in till sthlm med Linnéa C imoegon, vi ska "busa" lite. mihi. Men hon kanske skulle till sin broder, oh god jag saknar henne fett mycket! måste fan se henne snart, måste få min dagliga dos av Linnéa och Ester humorn. haha, vi är bäst. Girlpower! haha, det där lär jävligt töntigt...

nu ska jag sova, Dröm sött & vakna blött. Godnatt.


00.25

hah jag vet inte varför, men allt känns så jävla bra just nu ! jag är så sjukt glad, och jag vet varför. men det tänker jag inte berätta, hah! guud det är fett bra tider nu, livet leker.  och sen, hih, finns det en litenliten supersöt kille där ute, som jag bara älskar för tillfället!

imorgon (eller idag blir det, klockan har slagit om) ska jag träffa bästis Wasim. det va så jävla läge sen nu ! guud jag har så dåligt samvete att jag inte har kunnat träffa honom innan nu, men det ska ialafall bli jävligt kul att träffa honom igen.


puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

MIN HÅRFÖRLÄNGNING!


ny tröja


den köpte jag på newyorker för 99 kronor. egentligen skulle den inte vara på rea, men någon som hade provat den hade råkat kleta foundation på insidan av kragen, därför va det typ 200 kronor billigare, haha. Det syns inte eftersom det är på insidan, och det skulle ändå blivit det efter jag hade köpt det såatt aa.

vi är rankade etta !

wiiii jag är så glad! igår spelade vi beach turnering i södertälje, och vi vann ! iof  var det bara 3 lag med, men ändå. Jag kände mig fett duktig eftersom jag inte har rört en volleyboll sen midsommras, haha. vilken uppladdning alltså. Men iallafall, om typ lite mer än en vecka då drar vi iväg till falkenberg och spelar beach sm! och eftersom vi har vunnit 3 av 3 beachtime turneringar (det är som ett kval där man samlar poäng till sm) så har vi 75 poäng, och det gör oss rankade etta på sm. ska bli så jävla kul att spela.

här får ni bilder från igår.





bilderna är lånade av Lina den Fina.

så bäst !

haha förra årets talanglägret, lyssna på vad alla säger, så sjukt kul.
"det blir bättre på alla sätt!"
 
playahead var enda stället man får tag på filmen...

uppsala by night


kvällens outfit
tubtopp - Gina
skor - ingen jävla aning
väska - friis och co
liten jacka - only
halsband - present av linnea

och här kommer några bilder, hoho, enjoy.



fråga inte om sista bilden haha ! Men nu ska vi hitta på någonting skoj, innan vi drar ut igen hoho. Godnatt till er som ska sova, och...  öhm, ha det bra till er andra ! haha. ciao.

snaaaart !


imorgon ska typ Lina sova hos mig, hihi, mysigt som fan.
och nu kommer mamma hem, ska draaaaa, ciao bellas !

sola och bada


idag har jag, Björn och Björns dotter vart på rullsand och badat. jätte härligt, faktiskt. Rullsand ligger typ vid skutskär, som är typ 2 mil ifrån gävle. asså gick man två meter ut i vattnet va man doppad enda till höften ! liksom det va inte direkt långgrunt haha. kom hem för typ 20 min sen, vi har varit där hela dan, jättemysigt.

dagens outfit
tröja - new yorker
shorts - H&M
Brillor av märket prestige - åhlens. helt nya, köpte dom igår.

jag orkar inte blogga

haha nej det är bara jobbigt att blogga nu på sommaren, men jag lovar att jag blir bättre till hösten igen!

idag bjöd mammas kille mig på lunch på en restaurang som heter carl philip, jättegott! Sen har jag bara varit hemma och packat upp kartonger, och sen handlade jag åt mamma också. Visst är jag snäll? åå nu längtar jag bara efter min hårförlägning. eller, jag måste ju färga håret först, men det är en baggis! slänger in två bilder jag tog idag. puss.


Jag som håller i Kissemisse, och sen mamma. haha !
där får ni en bild på hur jag såg ut idag också, eller på eftermiddagen iaf:
Tröja - Gina
kjol - Bikbok


snygg i håret och allt, men jag bjuder på den. Tänkte bara visa hur mycket fräknar jag har fått nu under sommaren !


im home darlings !

JAG ÄR HEMMA ! åååh så skönt. Satt på bussen i typ 8 och en halv timme, så jävla jobbigt, det va skit mycket köer, det va därför den va försenad. Menmen, jag och mamma sitter på balkongen nu. haha, Varsin laptop i knät och lyssnar på musik. Super mysigt.

Imorgon ska jag bara slappa, eller aa, klockan 12 ska mammas kille bjuda mig på lunch, höhö. Ska bli kul. har ju inte träffat honom på typ 5 veckor eller någonting. Och btw, nyss köpte mamma hårförlägning åt mig! i svart, så jag måste färga mitt hår på någon av dom närmsta dagarna som kommer. Tyvärr får ni ingen bild idag, för jag pallar inte. haha. Slappt inlägg, men ni överlevernog. Godnatt. pusspuss.

ta't lungt, jag lever än!

jodå, jag lever fortfarande, men jag har verkligen ingen stor lust att blogga nu när det är så vackert väder. hm, vad kan jag säga ? jo på söndag om en vecka åker jag hem en sväng, det blir så långtråkigt här för det finns typ ingenting att göraa ! aja, annars flyter det på som vanligt. Är lite med Jeppe, äter, solar, badar osv. Eller nej, inte badar förresten, det är kallt och så är det alger. blä.

Godnatt.

11/10 - The Globe


RSS 2.0