"underhållningen" ikväll


biologi för hela slanten!

vinst och förlust

Spelade tre matcher, vann en och förlorade två. Jag är väl halvnöjd med min insats, kan bättre, det vet jag. Imorgon ska jag inte till skolan. 1, vi har orientering halva dagen, och inte skogs orientering utan man ska gå runt och typ göra sammarbetsövningar och shit, kill me. 2, jag märkte nu att jag hade grovt ont i halsen, och snuvig har jag varit hela dagen. Så jag kommer tyvärr dissa skolan och orienteringen i morgon, too bad for you classmates.


nummer 4, as usual.


videoinlägg


jag är osocial

har smitit ifrån lite nu, men jag ska iallafall lägga in lite smaskiga bilder till er. Och haha, bilderna är lite smått oseriösa. Har man tråkigt så har man...


bjuder på den! Man måste kunna bjuda på sig själv!


älskar bilden!


och såhär såg jag ut ikväll.
men måste ut och vara social nu, kisses.

mitt rum glänser!

har precis städat hela mitt rum, det såg för jävligt ut innan, nu ser det bara jävligt ut. Mamma tvingade mig att städa hela rummet eftersom vi ska få ca 20 gäster ikväll, - inflyttningsfesten. Ni har väl inte glömt den? ;)

när jag städade kom jag på att ni fick bara se mitt rum när det va nymålat, men nu är det helt klar, möblerat och fixat. Så jag fiskade upp min kamera och tog bilder, och jaa, här är dom.






men nu måste jag börja fixa mig, slänger in en bild senare... om jag hinner! puss allihopa!


dålig updatering

Har har mycket att göra med läxor och shit, sen har internetet varit lite halvkasst. Men jag måste plugga men slänger in bilder på skorna jag köpte igår, samt gårdagens outfit.



Köpta på skopunkten.



Chinos och svart tröja, väldigt enkelt.
Men nu måste jag plugga, cyaa!


Lina sötnos Molin

Ännu en gång, grattis lina!

idag började jag med att åka hem till Linnéa, hade skit kul, som vanligt. sedan till Ollie och bakade kladdkaka till Lina molin som fyller fjortis idag! Vi gick sedan hem till henne och överaskade henne med våran, om jag får säga det själv, perfekta kladdkaka!





Tjejer, resten kommer upp på facebook!


får man se ut så här?



Men lilla desiree, vill du verkligen se ut såhär?! du ser för fan sjuk ut.
[bild lånad av desireenilsson.blogg.se]


oboy! vilket vackert väder

... och solen skiner idag! Var med Lina Molin och Anna Reje en stund nu på eftermiddagen. Bättre vara tre stycken och göra ingenting alls än att vara ensam och göra ingenting alls, right?




jag bjuder på den här sista, heheh. Flera bilder finns på facebook och bilddagboken.


sweet dreams


ska alldeles strax lägga mig, är helt jävla trött. Skolan is killing me softly...
som det ser ut just nu så har jag inga planer för morgondagen. men det
dyker säkert upp någonting, det brukar det göra. Sov gott nu, och sov
inte bort hela morgondagen. Buss och kran.


i skolan händer det grejer!





sista bilden är då på mig, söta lilla jag! (a)


och sen ett liten oseriös catfight  från mig och anna. hahah! Njut.


hemligt uppdrag

hehehe, jag har ett hemligt uppdrag på G. Det kan ta upp ganska mycket av min tid, så jag kommer kanske inte hinna blogga så otroligt mycket. synd för er. Kommer även satsa på att ha lösenordsskyddad blogg, vill bara att mina närmaste ska läsa. Men vi höres och synes. puss och kram!


läs om du bryr dig


INLÄGGET RADERAT.


Ester & Arvid goes blattar


på bättringsvägen

stannade hemma idag också, för säkerhetskull. För tillfället har jag bara lite feber, huvudvärken gick över när jag tog en nypa luft, så det är skönt. Imorgon ska jag till skolan iallafall, kan inte missa fler lektioner, jag kommer halka efter.



Kanske glömde att berätta: men vi vann våran första korpen match i måndags! Tanterna vi mötte var skitdåliga, ursäkta, men dom sög verkligen. Några hade inte spelat bowling förut men ändå fick dom ett par strikear. haha, dom var jättesöta, men jag tror fortfarande dom hade någon sorts taktik att psyka oss genom att snacka hela tiden. för dom pratade typ non-stop!


måste köpa!


nya nummret av vecko revyn handlar om alla bloggerskor. Ser jag i syne eller är det kissie där i mitten med det lockiga håret? Så ovant att sehenne utan allt smink, och hennes ben ser lite bleka ut också...

sick and tierd

När jag blev vaknade i morse så sa min kropp bara stopp och belägg! den typ strejkade. Jag hade ont överallt och den enda rörelsen jag orkade göra var att dra över täcket. Mamma kom in flera gånger och sa att vi skulle bli försenade. Först hoppades jag på att hon skulle fatta så jag slapp använda stämbanden, men jag klämde tillsist ur mig: jag kan inte. Hon tjatade lite till, men sen lät hon mig vara ifred och jag sov fram till halv 1.

asså jag hade ingen ork. Mitt huvud sprängdes typ och min hjärncell försvann... skämt åt sido. mår faktiskt bättre nu, får se om jag orkar pallra mig till skolan imorgon. Hoppas inte, för jag har inte gjort spanska läxan.


varför funkar det inte?!


ljudkortet har precis skapat tredje världskriget mot mig!
die fucker, die!


debut i korpen

egentligen hinner jag inte blogga, jag måste pluggaaa! har tre läxor tills imorgon och om några timmar ska jag på träning. Måstegå en halvtimme tididgare från träningen också eftersom jag ska hinna till uppsala och göra debut i korpen också. Stressa!


Ed hardy


Björn kom hem från turkland idag, han hade med sig en ed hardy tröja med hem till mig. Uppskattar den verkligen, ed hardy är så coolt!


en grå vardag

Det känns bara så grått, så trist och så tomt. Jag vet att du och alla andra finns där ute, men jag känns bara så frånvarade när jag tänker på hur jag var förut. Vissa personer får mig bara att känna mig så liten och obetydelsefull. Jag saknar den jag var, men älskar den jag är nu. Vilken av kännslorna är den dominanta? jag vill bara bli det jag alltid har velat bli, bli omtyckt på det sättet jag alltid drömt om, känna känslan att jag har lyckats. Jag vet inte om det går upp eller nerförs, brant eller slätt, bra eller dåligt... jag vet ingenting.

Om du inte fattar någonting; ignorera det.

gammal bild.

har tatuerat mig


visst är den cool? Självklart är det inte en riktig! det är en airbrush tatuering som sitter i ca en vecka. Jag ska lungt atatuera mig när jag blir arton, det är fett ballt.

klicka på bilden för att komma till deras hemsida.


hittade i bildarkivet


HELL YEAH! idomin for life.

Jag och lina hade tråkigt och kladde på idomin, hur kan lite salva vara så roligt?


härlig morgon

gud vilken härlig morgon! kolla ut genom fönstret, jag menar varför ska jag sitta här inne vid datorn? vi hörs senare, puss.

sleepyhead

jag är fan alltid trött, jag vet inte varför, järnbrist kanske? whatever. sitter här och halvsover, så ska dra mig tillbaka nu. Imorgon blir det lektioner i kultur för hela slanten! ska gå på kulturnatten här i uppsala, antingen kommer det vara intressant... eller så kommer det vara olidligt tråkigt. Godnatt allihopa, sovgott.


träning & kapade plan

äntligen fredag! "det är dags för fredagsmys lalalala", ingen som har missat reklamen va?

Kom precis hem från en superhärlig träning, den var verkligen skit kul! så har duschat nu och väntar på att maten ska bli klar: Kött med potatisgratäng. mums!

men nu över till någonting helt annat, någonting allvarligt! Kolla datumet, 11 september, ni vet alla vad det betyder. Idag är det 8 år sedan terrorist dådet i Amerika där twin towers, pentagon och något mer ställe som jag inte vet vad det heter. Jag kommer ihåg den dagen, det gör jag faktikst, även fast det är 8 år sen och vi gick i sexårs. Vi satt och ritade vid bänkarna när en lärare bad våran fröken att skynda sig till tvn, så vi satt kvar där och ritade. En stund senare kommer hon tillbaka och berättar allting som har hänt. Självklart förstod jag ingenting då, men när jag kom hem och mamma förklarade lite bättre förstod jag. Men det är inte föränn nu, eller 1 år tillbaka jag verkligen fattar hur hemskt det är. Har ni sett filmen som handlar om twin towers? Den filmen är nästan ofattbar, hur kan man förstöra så mycket? för så många människor? Sen finns ju den filmen som handlar om det planet som krashade ute på landet. Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket till en film, bortsett från titanic då.

Jag tycker iallafall all folk ska ha det här i bakhuvudet. Tänka på de personer som avlidit och deras nära och kära. Jag låter som någon lärare eller nått, men jag känner tycker verkligen det är är hemskt.


The Falling man, ganska känd bild nu.

Har tänkt på en annan sak. Datumet var ju 9/11 om man skriver det på amerikanska, vi skriver ju 11/9. men iallafall. 9 11. Vet nu vad nummret till larmcentralen i Amerika är? - jo, 911. hmm, ganska läskigt när jag tänker efter.


Farmville

varför spelar alla det? jag förstår verkligen inte det roliga? det är det tråkigaste, töntigaste och sämsta spelet jag någonsin spelat. jag skojar inte. Jag får säker 10 händelser om dagen på facebook som handlar om farmville, skitkul. Jag står fast vid att jag inte kommer gilla farmville, för det är verkligen dötrist!


har spelat det twice, - it wont happen again!


jävla skitungar!

har blivit trackad av massor med busrigningar från samma personer under två veckor, asså dom ringer verkligen vilken tid som helst. Har fått ett samtal klockan 3 på natten, på en tisdag, och klockan halv sex på en lördag. Har ni inget liv eller? men nu har dom här skitungarna fått tag på mitt hem nummer också!! så dom ringde nyss och va bara allmänt störiga.

Så vilka ni än är, SLUTA RINGA!!

kan knarka låtarna länge


dom är grabbarna är ett måste på mp3n! Takida, kan det bli bättre? ja, Green day, men en solklar tvåa när det gäller min lista. Lyssna på låtarna och njut.

Curly sue


Reason to cry


as you die. här får ni den superhärliga musikvideon också!

så himla idiotiskt

Det finns två bussar som går hem till mig från Väsby station på kvällen. Den ena bussen, 531, går 23 över och 53 över. Och gissa är 545 går? - jo, 23 över och 53 över. Jag menar, missar man ena bussen får man ju vänta på nästa, och då går båda samtidigt. hur osmart är inte det liksom?

Idag är det träning

ska bli härligt att träna, älskar verkligen volleyboll. Har spelat i snart 5 år, mist ett år längre en resten i mitt lag. Men iallafall, jag går oftast vänster spike eller passare. (för er som fattar noll: just fuckin google it!). men volleyboll är så himla skönt att lira, och personerna man träffar och lär känna är så härliga.

Har sagt det förut men kan säga den en gång till: Tack arvid för du låg på min luftmadrass på talanglägret förra året!

Primitiv matlagning

Sitter i skolan på sista lektionen; Elevensval. På elevensval har jag valt primitiv matlagning. Jag vet. it sounds booring, men det var det som var minst tråkigt av de saker man kunde välja. håller på att leta upp ett recept vi ska laga på stormkök, jag tror jag har fått nog av matlagning på dessa stormkök efter förra veckans lägerskola.


Visste ni att

man inte kan nysa med öppna ögon? Läste det på baksidan av ett mjölkpaket när jag var liten, och jag tänker på det varje gång jag nyser, och det funkar verkligen inte! Försök nästa gång du nyser, det blir ett tryck bakom ögonen och gör att man stänger ögonen automatiskt.

Har tränat på bowlingen idag, det gick ganska bra, har fått prova en helt ny taktik och det var så mycket lättare. Nästa måndag ska vi köra korpbowling, div 5, får se hur det går. Men jag tror verkligen inte att jag kommer vara sämst!


älskar bilden, jag och sofia i Falkenberg. Min data är föresten lagad nu!

helt random bild


Känner ni igen den? - The great wall of China, and i've been there! något bland det coolaste jag gjort.

är hemma igen

Var ute en sväng och träffade mina favorit tjejer. Vi gjorde ingenting speciellt utan åkte runt lite, vi hade jävligt svårt att bestämma oss för vart vi skulle vara, träffade några grabbar på bussen och i Viby som jag inte träffat på skit länge. Det slutade iallafall med att vi hamnade hemma hos Lina Molin och åt tortilla chips och snackade massa skit, det var jättemysigt! love u girls hahah, kom på att vi fem och några fler är jävligt tighta, och vi är snygga. hahah bara vi som fattar, men ska försöka lägga mig hyfsat tidigt idag, orkar inte sova bort mina helger!

Har ni lagt märke till den splitternya designen? haha jag har väldigt svårt att bestämma mig för hur jag vill att min blogg ska se ut, men nu, nu är jag ganska nöjd, den funkar.

i <3 paint. Har photoshop, paint.net, paintshop pro och fan och hans mormor, men ändå är den simpla paint så himla skön att använda. tummen upp åt gamla hederliga paint!


ska ut och träffa folk

drar nu men vi hörs när jag kommer hem igen. p&k

skinnjacka

Kom precis hem från Väsby centrum, har köpt en skinnjacka. Jag har alltid varit lite osäker på om jag vill ha en skinnjacka eller inte, liksom alla har ju typ skinnjackor. Men sen kom jag på att man kan ju kombinera olika sjalar och tröjor för att inte se ut som alla andra, det är skillnaden mot dom randiga tröjorna från Gina, har man en sån så ser man ut som precis alla andra. punkt.


matlagning

gud jag skrattar ihjäl mig. Sitter här och gråter av skratt, kolla på dom, vi är riktigt duktiga på att laga mat!




Värsta lägerskolan.

En saker är jag helt säker på: Jag kommer aldrig, asså verkligen aldrig bli en scout. Det här var så hemskt så att det nästan va komiskt. Det var jobbigt att gå med den tunga packningen, igår gick vi säkert 1,5 mil. Sen va våra tält blöta eftersom det hade regnat, och alla mina kläder va blöta. skit mysigt. jag visste att det skulle bli helt misslyckat... men här kommer iallafall några bilder, alla är tagna av Danne.


jag gillar färgen på jackan!

några bilder när vi bestiger väsjöbacken, sollentunas högsta punkt?


I made it! vacker utsikt va?

Jag och Linnéa sötnos

utsikten, backen och tjockisar

"stop eating my food, drink Ginomax insted"

jag gömmer mig för spindlarna, uuusch och blä dom va överallt!


ut på nya äventyr!

Nu drar jag och min fettoväska ut och vandrar, jippie... vi hörs imorgon, smsa mig hela tiden för jag känner på mig att det här inte kommer bli "the funniest time of my life". Ses imorgon, puss.

uttråkad

TA FRAM MOBILEN OCH BLÄDDRA BLAND DINA KONTAKTER I KONTAKTLISTAN:

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

Sebastian Angel, nej det har jag inte.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
Jacob Aronsson, ööhm, knappt någon relation alls.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Linnéa Carlberg, imorgon haha.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Björn Åkerström, joo då :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NR 33?
Christoffer, vem är christoffer?!

HUR/VAR TRÄFFADE DU NUMMER 20?
Fred Brandt, playahead hahahah!

GILLAR DU NUMMER 109?
Marcus 'macman', har bara smsat med honom twice.

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 40 DEN SENASTE MÅNADEN?
Linnéa Edselius, näe inte direkt... haha skoja bara, joo det har jag.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 45 NÄSTA GÅNG?
Max falkenberg, kungälv kanske?

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 55?
Sanna Hammoud, har börjat tappa kontakten...

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 23?
öööööh, nej hahahahah busviktor! bara några få som fattar

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 77?
Andreas Kindblom, han går i min klass och är min vän, så nej.

VAD PRATAR DU & NUMMER 56 OFTAST OM?
Victor Hansson, volleyboll kanske, eller musik.

KÄNNER DU NUMMER 41?
Elias Andréasson, absolut!

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 38 EN KRAM?
Alfred Dalevik, ja

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Erik Pålsson, vi är väl kompisar i guess :)

jag har ångest

jag vill inte jag vill inte, jag vill inte!
Asså jag vill verkligen inte ut och tälta i sokgen imorgon, kände en ångest när jag började packa. Usch, gillar inte skogen, sover hällre hemma i min varma, mjuka säng...

temadagarna är över

äntligen! temadagarna i skolan är över. gud känns så himla skönt. Vi va i olika grupper och så skulle vi skapa en ö med 200 människor och vi fick bara ta med oss 20 saker och blablabla... det va så himla tråkigt.



de övre bilderna är på våran miniatyr stad, klaga inte, den va fett svår att göra haha. Den nedre är våran plansch, önn hette nya sverige, klyftigt va?

måste strax börja packa, ska ju ut och tälta i skogen med klassen imorgon. ska bli toppen, skitkul, verkligen helt underbart kul... inte? okej jag ska vara lite positiv, det blir säker mysigt.

modeikonen har talat...

Jag: pappa, kolla min nya sjal/halsduk!
Pappa: joo men den ser mer ut som en gardin jag hade på 70talet (stenåldern)...
Jag: herregud, the "modeikon" has spoken! -.-

i <3 stockholm

var i stan med Linnéa idag, brukar tycka att det är liiite för mycket folk, men idag var det lagom. Men jag köpte iallafall en i <3 Stockholm tröja, jag älskar stockholm ändå (bortsett från våran "dialekt"!), även om det är lite mycket folk, och sen köpte jag en sjal (stavning?) från h&m också, super mysigt. Ska köpa en skinnjacka sen också, har hittat snyggaste :)


jag och min sjal/halsduk. Osminkad, neutral och vacker, men det är ju så ni vill ha mig, right? ;)


RSS 2.0