goodbye sollentuna

Inatt sover jag sista natten i mitt hus, så nästa gång jag ska till mamma så är jag i uppsala. Så jävla sorgligt, för jag älskar verkligen det här radhuset, och inte mins området det ligger i. Vi har ju underbart trevliga grannar, som vi nu kommer tappa kontakten med. Och det kommer bli samma sak som med hos pappa, att jag inte kommer hitta några nya kompisar där. Jagvillinteflyttajagvillinteflytta... jag vill inte flytta ! jag vill bo kvar i sollentuna, jag älskar sollentuna! Allting kommer bli så mycket mer komplicerat nu, liksom träningarna och allting.

Mamma om du läser det här: Du har förstört min uppväxt nu. Du fattar aldrig hur jobbigt det kommer bli för mig nu. Tack för det, tack så jävla mycket. jag vill inte bo i uppsala. Jag kommer flytta till pappa. Tack.och hej, fuck u.

det svider


man kanske inte ser så bra, men kolla vad mycket jag har brännt mig ! asså smärta...

Jarrå ! ossi, härligt !

haha, tio av tolvlag. Asså det går väl an. När vi kom dit sa vi liksom: Okej, vi satsar på att vinna ett set. Vi vann fyra set, en hel match och sen ett set var av två andra matcher, så faktiskt, det är helt okej.

Vad mer ska jag berätta ? hmm, det hände ju inte någonting speciellt direkt. Och blä, imorgon är det skola, fyfan vad tråkigt. Jag är i stort behov av ett sommarlov just nu, ge mig nu, orkar inte vänta två hela veckor ! Här har ni några bilder från både astas avslutning och beacvolley. enjoy it mfs.


min och linas snygga outfit idag när vi spelade


lunchpaus


igårkväll hemma hos linkan


ahahah, jag fattade inte hur det funkade ? avslutning hos Asta


nästan hela gänget

/ linaK

tjenare esters blogg ! de e linaK som skriver !
i morrn ska vi köra beach u17, vi kommer vinna..tror jag. men iallfall så sover gullet här och vi gör inte speciellt mycket. men hela dan idag har vi varit hos asta på volleyboll avslutning och mest badat och solat, mysigt mysigt. och i förrgår va vi ju på grönan, jag åkte tilt för första gången ! grattis till mej ! sen åkte vi ju insane också den va  så kort.. menmen, jag har inte så mycket mer att säga, vi ska ju som sagt till södertelge i morrn och ska krossa alla ! mohah !


I colour esters hår !

grönaa lund !

Kom precis hem. Gud, jag är så jävla hes efter allt skrikande. Men jag säger såhär: Extrime och Jetline kommer alltid att vara mina favoriter. Insane då, asså dom har ju världens säkerhet, jag menar, vi fick vänta på att få åka i 60 minuter för att en vagn var typ 3 cm fel, och då fick dom inte släppa på folk. Men iallafall, jag typ blundande och skrek nonstop. Det är något bland det läskigaste jag har gjort ! det var så sjukt obehagligt, men ändå ganska härligt ! Asså det kändes som om jag skulle åka ur sätet typ hela tiden, man typ slets åt alla håll.

Men en grej som jag vägrade, det var frittfall. Visst, kalla mig bangare, men jag gör det bara inte. No way, kanske för 2 000 spänn, inte annars. Men slänger in bilder från idag, det är dom jag har på min kamera, sen har dom andra flera bilder på sina mobiler och så. Men enjoy


lina och hannah på blåtåget


en apa som typ gick runt och skrällde


min lunch


jag och lina i kärlekstunneln


lina occh danstanten hahaha !


jag och lina tog bil lektoner


lina i tändsticks ask


jag i en tändstick ask


jag och lina i pettsons hus !!!


ingen kommentar...

dagens & kvällens look


asså jag ser lite ihoptryckt ut, men aja:
Linne - Gina tricot
tights - typ H&M
tröja - Kina

Nu ska jag sova

Läs rubriken, punkt. hahah, ska duscha innan skolan imorgon också så jag ska upp vid sex. Och det är inte precis vad man drömmer om om man heter Ester Weismann. Men godnatt på er, sovgott och va inte uppe för länge. Puss.


Jag och min björnkompis från skansen förra året. Förlåt om den är åt fel håll, men det cpade när jag skulle rotera den.
Obs! Kolla 96brallorna !

imorgon gäller det !


Eftermiddagens aktiviteter

Kom precis hem från stinsen, blev kvar där lite längre än vad jag trodde. Men iallafall. Jag och Lina letade efter ett linne vi kunde ha på oss när vi spelade beach på söndag, jag menar, lite matchande vill man ju iallafall vara. Vi hittade ett chockrosa från gt för 99 kronor, skit balla. Linnéa köpte också ett eftersom hon ska spela med oss veckan efter. När lina hade dragit så satt jag och linnéa på en bänk och typ snackade om allt mellan himmel och jord. Då kommer det typ fem stycken tjejer, 12 årsåldern någonting, och är så jävla högljudda. Dom var värsta småfjortisarna och när dom hade tagit en bild så sa dom ba: den här lägger vi fett ut på pea! Jag undrar bara, skriver ni med W i varje ord också ? hahah, jag kommer ihåg när jag också var sådär...

slänger in en bild på dagens outfit.

Skjorta - lånad av min mamma (utan lov, heheh)
linne - H&M
jeans - Weekday
Och fråga inte varför jag gör sådär med händerna,
för det vet jag faktiskt inte riktigt hahah!

nu ska jag hjälpa mamma, peace out


ekvationer

Måste egentligen sitta och plugga på ekvationer, men ärligt talat, jag har ingen ork ! haha. så skriver ett litet kortis inlägg istället. Igår så kom jag hem runt nio, och då duschade jag, åt mat och kollade på Champions league finalen. Grattis till guldet Barcelona, ni var värda det. Men sen somnade jag runt elva någongång tror jag.

Idag efter skolan ska jag, Linnéa och LinaK till Stinsen. Jag ska köpa ett rosa linne som jag ska ha när vi spelar beach volley. höhö. Och sen ska jag bara vara hemma ikväll, orkar inte göra någonting annat. menmen, snart kommer läraren. måste taggish.


Bild på mig och LinaK, bara några veckor sen.

poker face

kom hem för ungefär en timme sen. Hade värsta tröga dagen idag ! Men pjäsen gick iallafall jättefint, kunde alla mina repliker och gjorde inte bort mig. Förutom ett liten fnitter anfall, fast jag skärpte till mig hahaha. Pjäsen handlade typ om en tjej som heter Lia som typ ser sin bästa kompis snatta ett par tröjor och blablabla. Pjäsen va faktiskt ganska ointressant, och det är 2 grupper till som ska göra samma pjäs. asså orka haha.

Om en halvtimme kommer mamma hem tror jag, och hon ska skjutsa mig till våran lilla extra träning. hahah. Jag kände att jag behövde träna lite beach innan vi ska spela på söndag. Så vi drar ner till beachplanen i Vaxmora och lirar en stund. Och efter det ska jag väl hem och käka lite och ja, sen vet jag inte riktigt. Måste packa ner det sista i mitt rum tror jag. Mitt rum är i stortsätt tomt, det ekar nästan. Ska jag vara ärlig så är jag lite nervös över den här flytten. Tänk om jag inte trivs där borta ? liksom, vad händer då? Vi kan ju inte flytta igen...


ett par bilder på klänningen jag ska ha på avslutningen. Jag äälskar den !

school stinks

Okej, har engelska om en halvtimme. Vi ska spela upp en pjäs, och faktiskt, jag känner mig ganska säker på det jag ska säga och agera. Menmen, efter skolan ska jag hem och packa alla mina saker i mitt rum och sen ska jag duscha. Men ¨måste öva lite mera nu. Cya.

btw; Mille har jävligt tighta brallor !

IQ "rus - lill lindfors"


hemsk reklam, men på något sätt älskar jag det också !

shoppingrunda

jaha, när mamma kom hem så ville hon dra iväg till stinsen. Så vi gick en stund där och det blev ett par saker. En bikini och ett hårspänne som jag ska ha till skolavslutningen, kommer bli super fint till klänningen. Sen hittade jag en klänning från VILA som var så himla söt ! så fort jag får pengar så ska jag köpa den.

Nu sitter jag och äter små godis och kollar på tv, och strax ska jag snacka med Dany i telefon tror jag. Om han inte är trög så han inte ser mitt sms. Usch, imorgon ska jag ta spruta. Fast jag är faktiskt inte så spruträdd. hahah jaja, lägger in en bild på bikinin.

Gina tricot - 70 kr/del
tack mami. <3

uppbokad

oj, är faktikst uppbokad typ hela helgen kom jag på. Det är bara idag jag får slappa lite, för jag orkade verkligen inte träna idag. latmask jag är. Men jag är så himla trött! Idag had ejag mittbena och plattar hår i skolan, och alla tyckte det va jättefint ! tror jag ska börja ha mittbena, för jag är fett trött på snebena. så intressant. Menmen, ska skriva lite om vad jag ska hitta på den här veckan:

Onsdag: Ska dra till stinsen med LinaK. Tror vi ska köpa ett par shorts som vi ska spela beach i, och självklart ska dom vara rosa! Ska kanske köpa en liten accessoar till min avslutningsklänning också.
Torsdag: Direkt efter skolan ska jag och linnéa ta det första doppet iår! och jag hatar att bada, speciellt när det är kallt. men som linnéa sa; någon gång måste ju bli den första. Och så är det ju lite kul att vara tidig. Och efter det tror jag att några i mitt lag skulle träna beach, får se.
Fredag: grönalund ! Gud vad jag längtar. Jag och massa kompisar drar dit. Ska bli grovt kul, kan inte vänta på attt åka nua insaaaaaane!
Lördag: Någon extra volleybollavslutning hos Asta. Ska också bli super kul! Och efter det ska jag sova hos LinaK.
Söndag: beachvolley! Asså jag fattar inte hur vi ska kunna spela, vi har inte spelat beach på över ett halv år. Så goodluck till oss!


ser ni kjolen ? - den har jag sytt ! fast jag ska korta av den lite och sen ska jag fixa en underkjol så att den "står ut" lite mer. men fett med respekt till mig !

26/5 outfit

 

kofta - VILA
Linne - sisters
kjol - bikbok
strumpor - H&M

Dagens bilder 25/5

Det kommer komma några inlägg då och då med bilder som jag tagit under dagen. Idag kanske det inte är världens mest intressanta bilder, men here u go:




Sveriges mest älskade gunga ?

min supersöta kissemiss.


Och vet ni ? På fredag är det grönan som gäller! Det ska bli så sjukt kul, och det blir ju första gången iår. Det blir jag och sen en massa flera. Kommer bli kanonkul ! Men någonting mindre kul var att jag tyckte att min kissekatt va lite konstig idag. Hon typ gick runt i cirklar och sen trillade hon lite här och var. hel mysko. Men det som oroar mig mest va att jag kände en bula på hennes mage. fan om det är en tumör. Men mamma ska boka en tid hos vetrinären iallafall, och jag hoppas med hela mitt hjärta att det inte är någonting farligt. För jag älskar henne.

nu ska jag ut i solen



såhär ser jag ut just nu.
efter lite pluggande är det dax för en belöning: slappa i solen med min bok ! gud, nu känner man verkligen att sommaren är här för att stanna. Hur varmt är det egentligen? Över 20 lär det ju iallafall vara, för det är sjukt varmt. Nu längtar jag till sommarlovet. Behöver verkligen ett lov. Två saker jag har lovat mig själv att göra i sommar är:

1. Lära mig stå på händer. Och senare ska jag äver utveckla det till handvolt. Jag måste vara den mest oviga personen, jag kan knappt göra en kullerbytta. Men jag hade tänkt lära mig att stå på händer mot vägg först, det är ju iallafall en början!
2. Ha vattenkrig på plattan/Sergeles torg. Den sjuka idén kom jag på för bara någon minut sen. men ärligt, känns det inte väldigt lockande att kuta runt där, mitt inne i stan med vatten pistoler i högsta hugg? jo, det tycker jag iallafall. någon som är på?

haha, säg till om nu tycker jag ska göra någonting mer, jag är öppen för förslag! men nu ska jag ta mig in i bokens värld (om det finns någon sådan?!). Har man en gång börjat läsa en bra bok så går det inte att slita sig. Solong suckers.


det som behövs för att få en mysig eftermiddag.


Ebba Grön - Ung och kåt


soljävel

Igår somnade jag runt tre, det är lite för sent faktiskt. Det blev ju inte bättre när jag vaknar av att solen lyser mig rätt in i ögonen klockan sex! då blev jag riktgt förbannad asså, måste den lysa ljust idag ? nu klagar jag lite för mycket faktiskt, men jag behöver min sömn.

åå jag längtar tills på söndag ! Då ska jag och Lina K spela beachvolley tillsammans, asså en turnering. Vi kommer äga, hahah. Nej det tror jag faktiskt inte, för vi är ett eller två år yngre än dom som vi spelar mot, plus att vi spelar ju vanlig volleyboll annars. Jag tycker personligen att det är svårare med beach, för det första får man sand i ögonen, sen kanske det regnar, och det är ju fan inte najs, och sen blåser det och det gör att bollen kommer i konstiga riktningar. hmm, har inte spelat på typ ett år. Menmen, wish me luck.


ännu en blogg

ja, nu finns det ännu en blogg man kan läsa när man har tråkigt och bara slumpar runt på olika bloggar. Jag har bloggat ganska länge nu, men gav upp dom bloggarna pga att jag var ganska "liten" när jag började skriva på dom. Men okej, jag kanske ska berätta lite om mig själv:

Well. Jag heter Ester Weismann (Ester My Elisabeth Weismann) Och jag bor just nu i Väsby med min pappa, och i viby i Sollentuna med min mamma. Fast jag och mamma ska flytta om bara ett par veckor, till uppsala. Men jag kommer gå kvar i skolan i sollentuna. Jag är 13 år, född 10 oktober 1995 på ekerö. När jag var liten hatade jag chocklad, fråga mig inte varför, för nu älskar jag det acneframkallande godiset. Jag har spelat volleyboll för Sollentuna i ca 4 och ett halvt år, tränar tre gånger i veckan och dom i mitt lag står mig väldigt nära. Mitt favoritband just nu är Green Day, men det växlar hela tiden. hm, vad kan jag mer berätta ? vet faktiskt inte. menmen, det är tvångst att läsa bloggen, hahaha!

Kisses Ester

RSS 2.0