åker och tränar strax

hello darlings!


träningstider:
Måndag 18.30-20.00
torsdag 18.30-20.00
fredag 16.30-18.00
men vart får ni inte veta!


hejdå gina tricot

asså jag är så trött på Gina! alla har gina kläder, alla ser ju fan likadana ut! jag är så trött på det, jag har fan handlat klart där, för jag vill inte se ut som resten av sveriges ungdommar? Misstolka det inte, dom har saker som är skit snygga, men: alla köper typ samma saker. Fy så tråkigt, blää, tummen ner till Gina tricot, eller nej, tummer ner åt alla som köper likadana kläder som alla andra från gian tricot!

fortsätter det så här så kommer hela sveriges befolkning gå runt i randiga tröjor och urtvättade jeanstights...!


home again

har varit i sporthallen och kollat på när alla "volleybollar" har tränat idag, kände ett starkt sug efter att få börja träna igen, som blir imorgon då. Jag är riktigt jävla taggad!

satt på ett café här i uppsala med några av mammas kompisar ett tag, kom precis hem, och jag va verkligen tvungen att blogga. Ikväll ska jag och mamma antingen bowla eller spela minigolf. Jag känner mer för att bowla, det är roligare, och jag är bättre på det haha.


följ uppmaningarna i början!!

Vila i frid, bror.


idag var det ett år sen jag fick det där hemska beskedet. jag minns varje ord jag fick höra och all smärta jag kände. Du var mitt enda syskon. Du var min största idol, men när jag hade samlat mod att säga det, så var det försent. Jag vet att du sitter där uppe och tittar ner på mig, jag vet att du älskade mig, jag vet att du älskar mig. Du var så himla speciell för mig, och jag tänker på dig nästan varje dag. Om jag känner dig rätt så vill du inte att jag ska vara ledsen över dig, men jag kan inte låta bli, jag älskar dig. Det enda jag vill är att du kommer tillbaka...

ingen volleyboll träning imorgon

vi har ju gemensam uppstart inför inomhussässongen i sollentuna volley. Alltså träningar hela helgen. Jag har superont i halsen, och typ as täppt i näsan. Blääää, jag som ville träna! men jag ska försöka träna på söndag, även om jag är sjuk, för jag är så jävla taggad!

Lika som bär?

Fredrik Reinfeldt & milow??

kärlek är någonting abstrakt

there's only 1 thing
2 say, 3 words
4 you: I love you.

there's only 1 way
2 say those 3 words:
and thats what i'll do:
I love you.


Trasiga datorer & tidbrist

jag antar att det är skälet till att jag inte bloggat på hela dagen igår? usch, inte bra alltså, syns på statistiken... tro mig eller ej.

Kom precis hem från banken. Ja, nu hörde rätt, Ester har varit på banken! nu känner jag mig rejält vuxen som har varit på banken. Nej men jag var där med far och öppnade ett konto till mig och fixade lite annat shit. Kom precis på att jag har ett dussintals läxor till imorgon. Okej, det är 2, Läsa om fotosyntes och cellandning (cellandning? måste man kunna det för att bli inredningsarkitekt?!) och sen läsa en artikel på engelska. Tror jag har en del att göra med den här cell-bajs-andningen. Så om ni ursäktar så måste jag dra mig tillbaka en stund...

The song of today
Kins of leon - sexes on fire (alla säger olika namn till den så vetifan...?)

varför?

varför kommer det alltid ut massa fjädrar ut kuddarna när personer på tv har kuddkrig?! asså det är en till sak som jag stör mig på tv, jag menar jkag har haft kuddkrig 100 ggr, och det kommer fanemig inte ut några fjädrar ur kudden? nej sånt där förstår jag mig inte på, typiskt tv alltså.



Golfen gick pissdåligt för mig. Men vi hade iallafall tur med vädret!
nu ska det bli gott med lite pasta till middág, mums.

perfekt kväll för golf

Om någon timme sisådär så ska vi ut och slå litr golf. Ska bli kul, golf ät faktiskt riktigt svårt! mycket svårare än vad det ser ut...

Idag hade vi skolfotografering. Asså ingen kommentar, man lyckas aldrig se snygg ut på klassfotot. Möjligtvis helt normal ut, men inte snygg, det är nästan tektiskt omöjligt! Nu sitter jag iallafall i soffan och smsar, så intressant att intresse smurfarna hoppar av förtjusning!


jag i vardagsrummet med datorn, kul bild att ha i ett inlägg!

Jag är fett besviken

Det enda jag önskade mig i födelsedagspresent va biljetter till Green Day. Jag fyller år 10 oktober, och biljetter var der enda jag önskade mig. Asså verkligen ingenting annat. Så har mamma missat att köpa biljetter, nu finns det bara dåliga platser kvar... asså fyfan. Mamma kan inte fatta hur jävla besviken jag är. Så mamma om du läser det här: du har gjort mig jävligt ledsen.


Grön dag Interview


haha så sköna! jag älskar dom, speciellt Billie joe. omg han är så perfekt! hahah kolla hur trummisen (han till höger) sitter. Gud så underbara dom är.

sega söndagar

Söndagar måste nog vara de trögaste dagarna på hela veckan, eller iallafall för min del. Jag sitter nästan alltid hemma på söndagar och bara slöar ihop, även fast jag har saker att göra...

Robert Pattinson och Kristen Stewart fick pris för bästa filmkyss på MTV Movie Awards i maj.
Robert Pattinson och Kristen Stewart fick pris för bästa filmkyss på MTV Movie Awards i maj.

Nu Dejtar Robert Pattinson någon av sina motspelerskor. Jag gissar på att det är Kristen. Dom  är ju så söta så det är inte klokt, men det går verkligen inte att låta bli att känna lite svarsjuka till Kristen Stewarts, eller Bella Swan som hon heter i Twilight. I filmen är ju Robert mer än perfekt, till och med min ena lärare erkännde att hon hade blivit lite små kär i honom. Men det ska vara dom två. Alltså Robert och Kristen, inte Robert och min lärare hahah...!

Höja och sänka


If u seek Amy - Britney spears. Den här musikvideon höjer jag, lungt!


She wolf - Shakira. Typ världens tråkigaste musikvideo... och låten är ju hel kass också. Nej, det här va verkligen ett snesteg för
Shakira.

Ikväll så åker jag till mamma. Egentligen brukar vi byta på måndagar, men nu är det så att jag behöver ett par grejer hemma hos henne till skolfotograferingen imorgon, så efter middagen åker jag dit.

svart som natten!

Nu är mitt hår svart igen, yes äntligen! eller äntligen och äntligen, färgade det svart för typ 2 veckor sen men färgen gick bort så jag kunde inte ha min hårförlängning. men nu är det svart igen!

nu snackar jag med Elias i telefon, och det tänker jag fortsätta med. haha, puss. btw, mannen på bilden är inte Elias...


Ursäkta röran

klantiga jag fuckade upp hela kodmallen, så fick återställa den, så nu ser den kanske lite vanlig ut, men fixar det när jag kommer hem... för NU ska jag till Linnéa och färga håret. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Men måste rusa. Hörs ikväll!


jag i Dubai för en massamassa år sen, snygga kläder va? hahaha...

Drar iväg nu

Åker iväg till linnéa nu pch färgar håret, kommer hem om några timmar. Kanske att jag försöker lista ut hur man mobilbloggar på den här mobilen, haha. Sköt om er.



Waste of time!
när jag kommer till henne (efter 50 minuters resa) ska ska dom dra iväg på AIK match även fast vi hade bestämt, så det var bara att åka hem igen. Ska pallra dit igen ikväll, jag måste färga mitt hår innan måndag.

Edit: Ingen konfirmation

har snackat med mamma, hon säger att jag absolut får göra det men hon tycker det är bortkastade pengar. 3 500 för allt, och sen måste man ju liksom fixa tåg och blablabla. Jag håller med henne till max, för så intresserad är jag faktiskt inte. Visst hade det varit kul att åka på det där lägret och så, men nej jag kan åka på ett annat läger om jag vill, plus att det finns ju ett antal volleyboll läger att åka på i sommar också!


FINALLY!


snygga underkläder?

varför har man det? Jag menar, underkläderna är ju inte direkt någon ting som ska synnas. Jag har kommit på att prickiga BHar måste vara det mest idiotiska jag vet. Liksom har jag ett vitt linne och en prickig bh så syns det ju igenom? whats the point? jag fattar verkligen inte, måste det alltid vara typ spets och mönster på dom? varför inte bara enfärgade, helt basic så dom inte syns?


Linnéa + Ester + tjejtoansspegel = S A N T

jag har fått svininfluensa!

INTE! där blev ni allt lite rädda va? hahah, skojig jag är, eller hur? Eller varför frågar jag ens, jag VET att ni håller med mig ;)

Uppriktigt talat, jag är så förbannat trött på allt detta snack om Svininfluensan! DET ÄR EN VANLIG INFLUENSA SOM SMITTAS LITE MER ÄN VANLIGT! no more, no less. Asså, det är fan fler som dött i vanlig ifluensa än i denhär svininfluensan. Folk vad är det mer er? Varför är ni så rädda för att bli lite förkylda?


Nu är det träning som gäller!

hooha! Nu blir det säsongens första träning, shit, jag är helt urform! I och för sig så är det bara fysträning utomhus, men usch jag har haft ont i halsen hela dagen. tror bara jag ska vara med och fysa, inte springa... undrar hur fystränaren tar det?

kissiemjaou; du va inte först!

MED ROSA MJUKISDRESS! hah, jag köpte till och med min före dig sucker, så kom inte och säg att du har skapat trenden med rosa mjukisdress, din lilla överredigerade barbiedocka.

dålig bild, men ni ser att den är rosa iallafall!
Godnatt!

Vet ni vad?

Nu ska jag sluta blogga om vad jag gör hela dagarna hela tiden, för det är så förbaskat tråkigt, typ liksom en helt random blogg, en tjej som skriver om hennes vardag. Usch, nej, känns bara så tråkigt att vara precis som alla andra...

Tell me, vad vill ni att jag ska skriva mer om? :)



Bilden är vacker, du behöver inte påminna mig!
Från Kina - mars 09


Saker jag inte gillar

Att människor i film som pratar i telefon nästan aldrig säger hej då innan de lägger på. Har ni tänkt på det? I film så känns det ju nästan helt normalt, man lägger knappt märke till det. Men det är ju direkt otrevligt att göra det i verkligeheten:

Maria: När skulle spanska uppgiften vara klar?

Lena: Den skulle vara klar redan i måndags...

Maria: ojdå, det här va inte bra!

Lena: Nej du kanske borde göra den nu ifall du inte är klar.

Maria: Joo, jag måste nog det...

"KLICK!"
Lena:
Maria? ...nehe?

fattar ni vitsen?


Konfa i sommar?

Ja nu har det skickats ut massor av papper till alla oss nittiofemmor om konfirmation. Först var jag lite osäker och så, liksom jag är ju knappt intresserad av sånt. Men dom där lägrerna verkar ju så god damn roliga...! Eller alla som har konfirmerat sig säger att det är kul, så jag litar väl på dom. Det blir typ sista veckan innan skolan börjar igen, sommaren 2010, med LinaK. Vet inte om det blir någon mer men jag vill liksom inte åka iväg en hel tjock bunt, då lär man inte känna nya personer.



första skoldagen idag, what more can I say? Det kändes så himla tungt att gå upp för trapporna och in i korridoren där alla hänger vid datorerna, som vanligt. Ingenting hade förändrats, absolut ingenting. Hade massa babel om att vi får betyg i år och blablabla, nya lärare, verkar helt okej. Matte lektionen så gjorde vi multiplikationstabellen, muntligt i en sorts hopplek sak. Såklart så ska jag säga sjuan tabell, den som är så jobbig! jag skämms  när jag säger att jag inte kan den direkt i huvet, men matte är inte min starka sida. 7, 14, 21,28... 35... 42... öhm, 49? Och jag erkänner att jag räknade på fingrarna efter 28, not good at all!

klicka bara på play

Det här var ju... en rolig liten flicka. Va inne och kollade på nbitchie.blogg.se och hittade det här försöket till en videoblogg, misslyckat? - Ja! här är några tips till dig:

 

1. Ta ut tuggumit kvinna man hör ju inte ett skvatt av vad du säger!
2. prata inte så förbaskat snabbt, det är max 30 km/h, inte 180...
3. SLUTA SÄGA "MMMH" HELA TIDEN! det lilla ljudet gör mig bara nervös
4. Satsa på att prata om någonting folk kanske intresserar sig om.

ASSÅ VARFÖR?!

min mobil kommer inte idag, någon jävla cp mongo apa hade tagit bort några jävla koder så vi kunde inte få faktura och skit. nu blev jag på fett dåligt humör bara för det! den kommer i veckan sa mamma. förlåt men jag orkar inte vara positiv längre

Snart hittar min mobil hit


såhär ser min nya mobil ut, Samsung SGH-F330. Självklart samsung, hahaha! (min mamma jobbar på samsung för er som inte visste, så typ all elektronik vi har är samsung). Jag gillar designen på den här, dom svarta knapparna är touchknappar. Jag ångrar verkligen inte att jag valde en toucmobil, asså med hela displayen i touch, det är groteskt svårt att smsa på en sån, och det går inte för sig att ha en mobil som är svår att smsa på, icke sa nicke.

Imorgon början skolan som sagt, känns inte någe vidare kul. Eller det ska bli kul att träffa alla i klassen igen, men ingenting annat. Kollade upp det nya schemat,  ingen höjdare om jag själv får säga det. Jag känner på mig att det kommer bli ett bombdåd med läxor nu i början. Usch, läxor borde förbjudas!

Det gick åt helvete

Jag som sa att jag skulle sätta klockan på ringning klockan nio. Okej, det löftet svek jag inte... men some how har jag lyckats stänga av den i sömnen! Guldstjärna till mig, nu blir det ett helvete att gå upp imorgon om jag somnar 2 inatt också. Somnade inte förän halv två inatt (det är bättre än 2 iallafall!) för jag ville kolla på Brüno, ska jag vara ärlig? DEN SÖG! Jag tyckte Borat var patetiskt i början, men herregud, Borat är ingenting tillskillnad från den här Brüno då. Borat, kom tillbaka! Brüno var bara föörmycket, asså det vart nästan äckligt. We want borat, någon som håller med?



Idag ska jag bara njuta av min sista sommarlovs dag, jag ska göra pannkakor till frukost, sätta mig på balkongen och bara ta det lungt. Lyssna på bra musik och halvsova. Det är njutning á la Ester. Btw, ikväll får jag min nya mobil så om det har hyfsat bra kamera kommer det forsa in foton igen!

Nu ska jag låta stilmallen vila

nu har jag gjort om så mycket på min blogg så jag tycker att stilmallen och kodmallarna kan få vila ett tag. Själv tycker jag att min design för tillfället är hyfsat snygg. Jag gillar verkligen svart och rosa, det märker man på mina kläder och i mitt rum. Men jag behöver era åsikter, är det någonting som ser konstigt ut?

Tro det eller ej men jag ska faktiskt försöka lägga mig strax, jag ska sätta alarm på klockan nio imorgon. Måste försöka vända tillbaka dygnet igen. Nu sover jag från 02 - 14, ungefär. Asså det känns ganska kasst att sova bort hela dagen. Godnatt på er vi hörs imorgon.


finn tre fel! hmm, vad gömmer sig bland dessa statyer?

Bild från Kina, en fakead terrakotta (stavning?) armé.


Sjuklingen uppdaterar

Imorse kände jag ba uuuuuuuuuuuuuhh! (jag och mina uttryck alltså). Jag mådde fan inte bra, jag mådde illa och typ svettades även fast det var hur kallt som helst. Så jag fick ställa in min och hannas lilla träff, det var synd, faktiskt...

Min dag har i stortsett gått ut på att spela playastation, har äntligen hittat det och fått igång det. Jag känner verkligen att jag slöar dom här sista dagarna på lovet, känns så himla tråkigt att gå till skolan igen och återgå till sina rutiner. Gå upp. Gå till skolan. Hem. Träning. Äta. Plugga. Tv. Sova. Liksom, hur tråkigt låter inte det? Sen har vi ju en liten bonus också, alla säger att åttan är värst, asså mest plugg och sånt. Jag tyckte sjuan var jobbig, liksom vad har jag att förvänta mig?



Jag som trodde du var på min sida Bamse!

dawn of the dinosaurs


kollade precis klart på Ice age 3. Det var lungt den bästa av alla dom tre stycken som har gjorts, tror aldrig jag har skrattat så mycket åt en animerad film. Så himla klockren! Någon mer som har sett den? Jack tyckte iallafall att den där Buck eller vad han hette, han hade ju skönaste Dialekten. Medans alla andra djur pratar amerikanska så kommer han där från ingenstans och snackar brittiska, solklart. Ni måste se den!

Nu ska jag sova. Godnatt!


Move (if you wanna) - mims


lyssna på den, jag bara njuter, så bra är den!

imorgon ska jag till Viby och vara med Hanna igen. Hon ska bland annat hjälpa mig med det sista finslipet på designen. Nu är jag ganska nöjd med den, den är väldigt enkel, och det gillar jag. Just för tillfället sitter jag hemma hos björn och kollar på friidrott, men jag tror jag ska hem snart. Friidrott är inte min favorit...

idioter finns det överallt

"Enligt polisen fanns cirka 25 000 personer i publiken under konserten som arrangerades i Kungsträdgården på ungdomsfestivalen Voice 09. Strax före klockan 22 på lördagskvällen kastade en okänd gärningsman en tårgasbomb - mitt i publikhavet."
klicka här för att läsa hela artikeln om tårgasen på the voice '09 igårkväll.
ååh så jävla onödigt, liksom tänk att en enda person kan sabba en hel kväll för typ 25 000 personer!

Asså jag drog in med Andreas och Payam typ klockan fyra eller någonting sånt, så gick vi lite på ung08 innan, inte så jätte kul. Men iallfall, när det var ca 1 och en halv timme innan the voice 09 skulle börja så skulle vi försöka få bra platser, så vi typ tryckte oss i en bit, och sen kom vi bara längre och längre fram och mer mot mitten, så tillslut när det började stod vi typ 7 meter ifrån "längst fram" och i mitten. Vi kanske stod där i 45 min när konserten hade börjat, sen kände jag hur typ hela min bröstkorg höll på att spricka. Jag va typ ihjäl klämd mellan två killar som var runt 190, så jäkla obehagligt. Jag fick ingen luft och jag kände verkligen hur paniken började komma... så vi tryckte oss ut igen. Det var en lättnad att komma ut från publik havet.

vackert va?

The voice '09

Det var bra, förutom att jag blev nästan ihjäl klämd mellan två killar som va 190, och att det va någon idiot som spraya tårgas över hela skiten! usch, mina ögon stack som fan och tårarna rann, hela min hals var ihoptäppt och jag fick ingen luft. Det är typ 200 pers som bara drar där ifrån, snacka om fail för the voice... jag skriver mer imorgon. För jag håller på att somna. Godnatt!

VAD FAN HÄNDE MED DESIGNEN?!

DEN BLEV JU HELT JÄVLA FÖRSTÖRD! JAG RÖRDE JU INGENTING, DEN VA JU HELT OKEJ INNAN JAG SKREV INLÄGGET!!

faaaaaaaaan vad trött jag blir ibland... godnatt!

Edit: Ester fixa't!

gäsp nu orkar jag inte mer

Har varit på grönan ikväll. Har inga bilder men alla vet ju hur grönan ser ut, right?

Som ni ser så har jag fixat och trixat lite med min blogg! Jag vet, det behövs finslipas, men det orkar jag verkligen inte göra nu. Så den får se ut så här ett tag nu, hoppas ni står ut haha. Imorgon blir det The voice, ska bli kul, riktigt kul faktiskt. Men sov gott så hörs vi imorgon.


Jag på skansken, ca ett och ett halvt år sen. Kolla brallorna... haha.

Dagens bilder 13/8

















Live from Viby

hejhej hallå bloggen!
Är hemma hos hanna just nu, gör i princip ingenting, bara chillar runt. Innan va vi nere vid skolan, asså usch, om en vecka sitter vi där i det tråkiga klassrummet och försöker få in massa bullshit som lärarna snackar om... Okej det är inte bullshit, det är ganska viktigt, de dom pratar om alltså. Vad det nu än är... brukar inte lyssna hahah!

Hanna har ju en super fin systemkamera så vi har tagit massormassormassor av bilder, jag lägger in dom nu i ett nytt inlägg. puss och hej leverpastej!

har jag sagt att jag har klippt lugg?


Ung08 va inte så jätte kul

Jag blev faktiskt lite besviken på det här "ung08" sockholm stad anordnar i Kungsträdgården. Visst var det kul att gå in i alla tält och få prova massa grejer, men det va ändå ganska tråkigt atta bara strosa runt där... i regnet.

En annan sak var också fett jobbigt, och det var alla dessa FJORTISAR! om det är någonting jag är riktigt trött på, då är det fjortisar. Liksom har dom inte fattat att det är fett ute? menmen, jag ska inte säga någonting, jag har själv haft mina såna perioder. Men jag va aldrig liksom överdriven... jaja, nog talat om dessa små blonderade fjortisar, nu ska jag kolla på vi hade iallafall tur med vädret, igen! med min mamma. Ha en trevlig kväll så hörs vi när vi hörs.


"alla heter Glenn i göteborg"

Har faktiskt inte träffat en enda som heter Glenn, haha, är det typ ovanligt eller? Iallafall, sitter hemma hos våra kompisar vi träffade i Kina, ska sova här inatt. Igår gick vi som sagt på liseberg, detn var jättefint, typ 100 gånger finare än grönalund. Det var så grönt och fint på Liseberg vilket gjorde det till ett mycket trevligt besök. Vi ska kanske gå dit ikväll också, men jag tror inte det eftersom det är lite halv regnigt väder. Imorgon åker vi hem till sköna stockholm, ska bli ganska skönt också.

MOT GÖTEBORG!

nu ska vi äntligen åka. Jag som aldrig har varit i göteborg, jag skäms lite över det. men vad gör man? haha. Ska på leseberg ikväll, ska bli riktigt jävla kul! Jag kanske bloggar lite mer i bilen, annars hörs vi ikväll eller imorgon kväll. Stay in touch. Kisses.

Det regnar här i uppsala

Usch vad det regnar, så tråkigt alltså! vi som skulle spela golf och allt, men vi får se, vet inte hur det blir med det. Timbaktu var iallafall toppen att se live! han var så himla cool. Har aldrig riktigt gillat honom, men nu tror jag att ajag har ändrat uppfattning...

Nu ska jag ta och göra mig ett glas oboy och ska försöka streama boken när jag hör din röst som ljudbok. Det är boken efter Twilight, längtar tills den kommer på bio! Vi hörs kanske senare.

Åland tur och retur

hsr kryssat med mamma idag, bara en liten snabbis över till åland, men det var ändå trevligt. Nu sitter vi hemma hos björn, om en stund ska vi ner till Vaksalatorg och se Timbaktu uppträda live, coolt va? yesyes iknow.

imorgon drar jag kanske, kanske in till sthlm med Linnéa, annars ska jag spela golf. Mitt namn är Ester Sörenstam. Nej inte riktigt, men måste kila. Ciao



första gången jag spelade golf

idag var jag, mamma och Björn och slog lite på golfbanan. Första gången för mig och jag trodde det skulle vara jättesvårt, men det var inte så svårt som jag trodde. Efter några bollar slog jag hyfsat långt, längsta 75 meter eller någonting sådant. Ganska bra med tanke på att det var första gången. Ska åka dit och slå lite mer på fredag.

imorgon ska jag och mamma åka på kryssning, bara över dan, men ska bli kul ändå, även fast jag måste upp typ 6 imorgon! ohoo, känns tungt. Men nu måste jag börja förbereda min paj jag ska baka. puss och kram.

MIN DATA HAR KRASCHAT !!!

ASSÅ DET OFATTBARA HAR HÄNT... MIN DATOR HAR KRASCHAT ! asså fan. Just nu sitter björn och försöker fixa den, men det verkar inte gå någe vidare. Fan också. blir defenetivt mindre inlägg nu, förlåt, med det är det enda jag kan göra.

sommaren är inte årstiden man bloggar på

Det är ju så underbart väder, så man orkar faktikst inte blogga! och ni får fanemig stå ut med det. :)

Igår sov ju linnéa hos mig, eller iförrgår till igår va det faktikst. Vi hade skitkul, det var verkligen sjukt kul att träffa henne igen. Det kändes som om det var evigheter sen vi träffades...

Idag skulle jag och mamma gå till banken och typ fixa massa saker, så jag gick upp kvart i tio. Men det kändes faktikst helt okej, trodde det skulle vara värre. Sen gick vi lite på stan, köpte en härlig stickad polotröja som kommer vara jättemysig och ha nu till hösten, och sen tre par trosor. Hoppas ni antecknar. Senare ska jag och mor ut och dricka öl med mammas kompis. Eller, mamma och mammas kompis ska dricka öl, inte jag haha.

MIN KAMERA ÄR TRASIG SÅ DET KOMMER INTE BILDER PÅ ETT BRA TAG !
pusspuss

RSS 2.0